середа, 27 серпня 2008 10:03

Терорист захопив пасажирський Boeing

Захоплений під час вильоту з суданської провінції Дарфур пасажирський літак Boeing 737 сів у віддаленому районі Лівії в самому центрі пустелі Сахара.

За інформацією лівійської авіаційної влади, лайнер приземлився на аеродромі часів Другої світової війни в оазисі Куфра. Цей оазис знаходиться на південному сході Лівії, поблизу кордонів з Єгиптом та Суданом.

Влада Лівії як і раніше не може встановити контакт з викрадачем - зв"язок з аеродромом, що зараз не експлуатується, відсутній. На місце посадки лайнера з Тріполі вирушили представники влади.

За даними авіаційної влади Єгипту, в захопленому літаку знаходяться 95 пасажирів, зокрема група дарфурських чиновників - члени так званого перехідного уряду Дарфура. Лайнер належить приватній компанії Sun Air.

Напередодні увечері з Хартума прийшло повідомлення про те, що невідомий чоловік, озброєний ножем, захопив пасажирський літак, що летів з Дарфура в столицю Судану. Повідомлялося, що злочинець наказав пілотам змінити курс на Лівію, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Терорист захопив пасажирський Boeing». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі