пʼятниця, 25 квітня 2008 13:53

Терорист на ізраїльській території вбив двох ізраїльтян

Рано вранці в п"ятницю в результаті нападу палестинського терориста загинули двоє ізраїльтян, які отримали важкі вогнепальні поранення. Теракт був вчинений в промзоні "Ніцаней Шалом". Особи загиблих встановлені.

Ведеться розшук терориста або терористів, які сховалися на території Палестинської автономії.

Відповідальність за теракт узяло на себе керівництво палестинського руху "Ісламський джихад". У заяві терористичної організації підкреслюється, що дана організація відкидає які-небудь переговори про "заспокоєння" або "перемир"я" з Ізраїлем до тих пір, поки "продовжується окупація" і "ворожі дії на палестинських територіях".

Військові підкреслюють, що з "Ніцаней Шалом" є тільки один шлях на палестинські території - через Туль-Карм. При цьому наголошується, що, за наявними даними, терористи не проникли далі на територію Ізраїлю, після стрілянини в промзоні вони сховалися в Туль-Кармі.

За словами військових, охоронці в "Ніцаней Шалом" були озброєні, але не чинили опору терористові. Ймовірно, напад був несподіваним, і охоронці прийняли бойовика за робітника, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Терорист на ізраїльській території вбив двох ізраїльтян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі