вівторок, 23 вересня 2008 09:33

Терорист на автомобілі збив 17 людей (ФОТО)

У Єрусалимі водій арабського походження, керуючи автомобілем BMW, зробив наїзд на групу пішоходів.

За уточненими даними, в результаті теракту постраждали 17 чоловік, 1 з них отримав поранення від середнього ступеня тяжкості до тяжких, 10 - від легенів до середнього ступеня тяжкості, останні поранені легко. Терорист знищений на місці, повідомляє Newsru.co.il.

Інцидент відбувся близько 23:00: у поліцію і службу швидкої допомоги поступило повідомлення про наїзд на людей. Терорист направив машину на перехожих на вулиці Шабтей-Ісраель біля площі ЦАХАЛ, і був застрелений перехожими солдатами. Труп терориста був оглянутий співробітниками поліції з побоювання, що на його тілі міг знаходитися вибуховий пристрій.

Постраждалі були доставлені в столичні лікарні "Адаса Ейн-Керем" і "Шаарей-Цедек".

Агентство Ynet повідомляє, що араб сидів за кермом легкової машини, яку він свідомо направив на групу людей.

Агентство Nrg-"maariv" повідомляє, що вогонь по терористові відкрили військовослужбовці, що поверталися з екскурсії по Старому місту, після того, як їх командир зрозумів, що вони стали свідками теракту і наказав знищити терориста.

За словами представника лікарні "Шаарей-Цедек", більшість тих, що поступили в лікарню постраждалих - військовослужбовці Цахала. У одного з постраждалих, можливо, пошкоджені внутрішні органи, і один з солдатів був доставлений в операційну у зв"язку з відкритим переломом.

Співробітник лікарні відзначив, що через вибране арабом "знаряддя злочину" - легкову машину - довелося мати справу з відносно невеликою кількістю постраждалих.

Зараз ви читаєте новину «Терорист на автомобілі збив 17 людей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі