вівторок, 19 червня 2007 20:37

Тернопільські правоохоронці звільнили заручника, за якого вимагали викуп

Співробітники Управління з боротьби з організованою злочинністю в Тернопільській області звільнили заручника, за життя якого злочинці вимагали у його дружини $6 тис. Про це повідомляє прес-служба ГУБОЗу МВС України.

В УБОЗ в Тернопільській області 15 червня звернулася 21-річна місцева мешканка смт Гусятин, яка повідомила, що її чоловіка викрали невідомі і загрожуючи фізичною розправою вимагали за його звільнення $6 тис.

Наступного дня, при передачі викупу, оперативники затримали трьох місцевих жителів (24-28 років), які, як виявилось, працювали і раніше не притягувалися до кримінальної відповідальності.

При проведенні подальших оперативно-пошукових заходів правоохоронці з автомобіля "Каділак-Еськалайдер", який стояв поблизу від місця передачі викупу, звільнили заручника, якого охороняв ще один член злочинного угрупування.

Як з"ясувалося пізніше, охороняючий заручника чоловік був колишнім співробітником органів внутрішніх справ.

Як встановили правоохоронці, потерпілого тримали в кімнаті тимчасового утримання Тернопільського міськвідділу N1 УМВС України в Тернопільській області.

Після звільнення заручника направили на судово-медичну експертизу для визначення ступеня тяжкості його тілесних ушкоджень.

УБОЗівцями зараз відпрацьовується версія причетності до злочину директора одного з Тернопільських ТОВ, і начальника охорони цієї ж компанії, який, як передбачається, виступав організатором даного злочину.

Всі матеріали з цієї справи направлені в прокуратуру для порушення кримінальної справи, передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Тернопільські правоохоронці звільнили заручника, за якого вимагали викуп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі