четвер, 05 липня 2007 08:16

Телеведучий Валдіс Пельш потрапив в реанімацію у критичному стані

Телеведучий Валдіс Пельш потрапив в реанімацію. У відділення реанімації однієї з московських лікарень популярного телеведучого привезли вчора в 2 години ночі. Стан Валдіса був критичним. Медики визначили, що у нього проблеми з підшлунковою залозою.

Дружина Пельша Світлана, яка приїхала в клініку разом з чоловіком, розповіла, що останнім часом Валдіс скаржився на страшні болі. Він пив знеболюючі, але легше ставало лише ненадовго. Як тільки дія ліків закінчувалася, напади поновлювалися з новою силою.

У ніч на середу йому стало так погано, що Світлана викликала "швидку допомогу". Лікарі веліли Пельшу терміново збиратися в лікарню. Фахівці виявили у нього важке ураження підшлункової залози (панкреонекроз) і дистрофію печінки. "Це дуже важкі, смертельно небезпечні захворювання, і лікуються вони дуже довго, - говорять медики. - Зараз стан пацієнта оцінюється як важкий. Ми сподіваємося, що вдасться обійтися без операції, намагаємося лікувати лікарськими препаратами. Перший час він постійно знаходитиметься під крапельницею.".

5 червня Валдіс відзначив ювілей, йому виповнилося сорок. Не виключено, що під час гуляння він дозволив собі зайвого і хвороба загострилася. Крім того, як говорять медики, причиною загострення могла послужити і недавня травма, яку Валдіс отримав на шоу "Король рингу". Тоді, нагадаємо, суперник Пельша, співак П"єр Нарцис, відправив шоумена в технічний нокаут. А після закінчення бою з"ясувалося, що Валдіс серйозно травмований, стверджує "Комсомольська правда".

Зараз ви читаєте новину «Телеведучий Валдіс Пельш потрапив в реанімацію у критичному стані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі