четвер, 08 листопада 2007 08:59

Телеведуча Анфіса Чехова знялася голою для скандального фільму (ВІДЕО)

Сексуальна телеведуча Анфіса Чехова шокована. У Інтернеті з"явилося її приват-відео, де вона миється в душі.

"Я щойно знялася в кіно "ССД" ("Смерть радянським дітям"), і там була сцена, де я миюся в душі, але як ця плівка могла потрапити в Інтернет?" - здивувалася Анфіса.

"Я в шоці! Це ж робочий матеріал, і фільм ще навіть не змонтований. Він повинен вийти в прокат тільки 1 травня 2008 року."

"Смерть радянським дітям" - фільм про реаліті-шоу, за учасниками якого полює маніяк і вбиває їх поодинці впродовж всієї картини. На початку фільму героїня Анфіси - телеведуча реаліті Аліса Тен - приймає душ. За нею з монтажної через камери підглядає продюсер шоу.

Один нюанс - у вкраденій плівці у Чехової відсутнє татуювання на плечі. Але Анфіса заперечує, що при зйомках використовувалася дублерша.

"Режисер був проти, щоб у моєї героїні було татуювання, тому її заховали під силіконовими накладками, - розкрила секрет Чехова. - А ще спеціально для зйомок я схудла на сім кілограмів."

Не дивлячись на телевізійний образ розкутої і досвідченої в сексі жінки, Чехова зізналася, що жахливо соромилася оголюватися на майданчику. Коли її знімали голою, подивитися прийшли всі члени знімальної групи, повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «Телеведуча Анфіса Чехова знялася голою для скандального фільму (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі