вівторок, 21 жовтня 2008 12:54

Телеканал відсудить у Заворотнюк $6,5 млн

Телеканал "Росія" подав до суду на актрису і телеведучу Анастасію Заворотнюк. Представники "Росії" вимагають стягнути з актриси в цілому більше 17 мільйонів рублів за розірвання контракту з телеканалом, повідомляє РІА Новости.

У позові мовиться, що Заворотнюк уклала з "Росією" договір про співпрацю 16 червня 2008 року. Згідно з угодою, Анастасія Заворотнюк зобов"язалася "виконувати роль ведучої або співведучої" при зйомках ряду розважальних програм, а також не брати участь в цих ролях в проектах третіх осіб. Також без попереднього узгодження з телеканалом Заворотнюк не дозволялося давати інтерв"ю, брати участь в програмах на радіо, телебаченні і інших подібних заходах. Сума контракту, а також терміни його дії не називаються.

29 серпня Заворотнюк вирішила розірвати контракт з "Росією" в односторонньому порядку, про що сповістила телеканал у письмовій формі. У зв"язку з порушенням умов договору представники "Росії" просять суд оштрафувати актрису на 417 тисяч рублів, а також стягнути з неї неустойку у розмірі 16 мільйонів 680 тисяч рублів.

Позов "Росії" проти Заворотнюк розглядатиме Симоновський суд Москви. Перші слухання призначені на 20 листопада 2008 року.

Анастасія Заворотнюк стала популярною завдяки серіалу "Моя прекрасна няня", що транслюється в ефірі СТС. На телеканалі "Росія" актриса була ведучою популярного шоу "Танці на льоду", проте покинула проект в середині вересня. Її місце зайняв Максим Галкін.

Зараз ви читаєте новину «Телеканал відсудить у Заворотнюк $6,5 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі