четвер, 05 липня 2007 15:10

Телефони Motorola і Nokia оголошені вибухонебезпечними

Китайські фахівці протестували 40 партій батарей для різних марок апаратів і встановили, що тільки 60% з них не відповідають вимогам якості і безпеки.

Акумулятори мобільних телефонів мазкі Motorola і Nokia вибухають частіше за інших - до такого висновку прийшли експерти управління промисловості і торгівлі південно-китайської провінції Гандун.

Фахівці організації провели тести 40 партій батарей для різних марок мобільних телефонів, в результаті яких встановили, що тільки 60% з них відповідають вимогам якості і безпеки.

За словами експертів, частіше за інших спалахують або вибухають акумуляторні батареї Motorola HAC1221 3,7V/780 mAh невідомого виробника.

За наслідками проведеної перевірки експерти також висунули серйозні претензії до безпеки зарядних пристроїв мобільних телефонів. З перевірених 20 партій, вимогам відповідають тільки 20%, вісім з перевірених партій визнані повністю непридатними, повідомляють РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Телефони Motorola і Nokia оголошені вибухонебезпечними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі