четвер, 21 січня 2021 21:22

Технічні форс-мажори та зіркові команди. Як проходили зйомки шоу "Де логіка"

Технічні форс-мажори та зіркові команди. Як проходили зйомки шоу "Де логіка"
15 випусків програми відзняли за 5 днів. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Команда шоу "Де логіка" поділилася деталями підготовки та процесом зйомок. 15 випусків програми відзняли за 5 днів.

Керівник проєкту Максим Пастухов зазначив, що технічні форс-мажори траплялися часто. Продюсер Дмитро Виноградов згадав, як за пів години до початку знімального процесу зламався кран.

"Напевно, це трапилося вперше за багато років зйомок. А вже під час знімального процесу дали про себе знати кнопки. Напевно, стомилися за перші дні роботи й обидві перестали працювати. Поки технічна служба виправляла ситуацію, ми десь протягом 20 хв. мали змогу нормально поспілкуватися з учасниками та ведучим на майданчику", - розповів Виноградов.

Керівник проєкту, який незабаром покаже "Новий канал", розказав про те, як поводилися запрошені зірки.

"Нам було кумедно, коли деякі учасники намагалися випитати заздалегідь відповіді на всі завдання. Вмовляли, як могли, але ми не піддалися. І, до речі, було заплановано віддавати переможцям їхні призи – гирі "Залізна логіка", - поділився Пастухов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За тиждень можу прочитати 5 книжок" - Сергій Притула

Гравців підбирали так, щоб вони були пов'язані. Наприклад, Ігор Ласточкін та Сергій Бабкін змагалися з дружинами - Анною Ласточкіною та Сніжаною Бабкіною, а суперниками Соні Плакидюк та Алли Костромічової були імпровізатори Костянтин Трембовецький та Володимир Шумко.

Хореографиня Олена Шоптенко поділилася спогадами про найнезвичніший Новий рік. Коли ще працював її з Дмитром Дікусаром балет "Китч", вона виступала в новорічну ніч. Під час цього з нею стався курйоз, який вона запам'ятала.

Зараз ви читаєте новину «Технічні форс-мажори та зіркові команди. Як проходили зйомки шоу "Де логіка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі