вівторок, 04 березня 2008 10:24

Театр Алли Пугачової збудують у Санкт-Петербурзі

Театр Алли Пугачової збудують у Санкт-Петербурзі
Примадонна російської естради Алла Пугачова побудує в Санкт-Петербурзі театр імені себе. "Театр Алли Пугачової" існує з 1988 року, проте дотепер він не має власного приміщення. На офіційному сайті Санкт-Петербурга повідомляється, що йдеться про будівництво сучасного концертного залу, який, ймовірно, розташується на Васильєвському острові.

Валентина Матвієнко підтримала ідею створення такого центру, відзначивши, що в місті недостатньо культурної інфраструктури й обіцяла усіляке сприяння в реалізації проекту, повідомляє "Метро". В майбутньому планується проводити в збудованому центрі музичні фестивалі та конкурси під патронатом Алли Пугачової.

За словами Алли Пугачової, вона любить Санкт-Петербург за особливу енергетику і відчуває підтримку з боку губернатора й інтерес до всього нового. Крім того, примадонна російської естради мріє про те, щоб подібні театри з"явилися по всій Росії.

"Театр Алли Пугачової" існує з 1988 року, його офіс довгий час знаходився в спорткомплексі "Олімпійський". Московська мерія пропонувала Аллі Пугачовій будівлю кінотеатру "Форум", проте, взявши до уваги його кепський технічний стан, співачка відмовилася від пропозиції. У 2002 році Юрій Лужков пообіцяв Аллі Борисівні виділити будівлю для її театру в комплексі "Москва-сіті", також розглядалися варіанти розташування "естрадно-розважального театру Алли Пугачової" на Лужнецькій набережній та на Красних Холмах.

Нагадаємо, Алла Пугачова восени 2007 року запустила спільно з корпорацією "Проф-медіа" проект - радіостанцію "Алла", аудиторією якої є жінки переважно старше 30 років, повідомляє telegraf.by.
Зараз ви читаєте новину «Театр Алли Пугачової збудують у Санкт-Петербурзі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі