понеділок, 27 липня 2009 16:40

Тбілісі ніяк не перестане нахвалювати Білорусь

Тбілісі ніяк не перестане нахвалювати Білорусь
МЗС Грузії закликав всі країни послідувати прикладу Білорусі та Азербайджану, які рекомендували своїм громадянам дотримуватись законів Грузії при плануванні поїздок в зони конфлікту.

"Хочемо з вдячністю і позитивно відгукнутися на коментар і пораду МЗС Білорусі до своїх громадян. Це було правильно і справедливо", - заявив на традиційному брифінгу заступник міністра закордонних справ Грузії Давід Джалаганія.

Він також відзначив, що така ж заява була зроблена МЗС Азербайджану.

"Сподіваємося, що всі офіційні відомства інших країн дадуть аналогічні поради своїм громадянам, які зацікавлені в поїздці в нашу країну", - відзначив замміністра.

Нагадаємо, 24 липня МЗС Білорусі закликав громадян країни дотримуватись грузинських законів під час поїздок до Абхазії та Південної Осетії. У МЗС підкреслили, що грузинським законодавством встановлені обмеження вільного пересування іноземних громадян на території Абхазії, Південної Осетії та в прилеглих територіальних водах.

В"їзд іноземців до Абхазії та Південної Осетії допускається виключно з напрямів відповідно до Зугдідського та Горійського муніципалітетів. Проникнення до Абхазії та Південної Осетії з інших напрямів без спеціального дозволу грузинської влади забороняється і карається відповідно до Кримінального кодексу Грузії, повідомляють Новости-Грузия.

Зараз ви читаєте новину «Тбілісі ніяк не перестане нахвалювати Білорусь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі