вівторок, 20 січня 2009 17:43

Таїланд відмінив візові збори для туристів

Кабінет міністрів Таїланду сьогодні схвалив пакет додаткових заходів для повернення туристів в країну. Протягом трьох місяців іноземним громадянам не доведеться платити за в"їзну візу. Крім того, уряд розпорядився істотно знизити ціни на вхідні квитки в національні музеї та парки королівства.

Серед інших важливих заходів - звільнення улаштовувачів конференцій від сплати податків. Ще одним заходом стане скорочення плати авіакомпаній за парковки лайнерів.

В кінці листопада - початку грудня 2008 року виступи опозиції, яка вимагає відставки уряду Сомчая Вонгсавата, серйозно підірвали індустрію туризму країни. Демонстранти блокували роботу найбільших аеропортів Бангкока, в країні затрималися 350 тис. туристів. Сфера туризму зазнала колосальних збитків, що обчислюються мільярдами доларів, туристичний потік скоротився практично на 50%, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Таїланд відмінив візові збори для туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі