понеділок, 12 листопада 2007 09:09

Таємниця бюста Семенович розкрита (ФОТО)

Розкішний бюст Анни Семенович – заслуга не тільки її батьків, як Анна запевняла всіх до сьогодні. Одна з найсексуальніших дівчат російського шоу-бізнесу вже вдавалася до послуг пластичного хірурга.

Ще недавно Анна, якаіз задоволенням демонструвала шикарний бюст, говорила, що в ньому немає ані грама силікону. Всі натяки на нібито проведену пластичну операцію зірка з обуренням спростовувала.

– У нашій сім"ї ніколи не було жінок з маленькими грудьми, – розповідала Семенович. – Тому пишний бюст я успадкувала від мами – і дуже пишаюся ним.

Секрет, який Ганна так ретельно приховувала, розкрився, коли вона потрапила в одну зі столичних клінік. Як вже писав "Твой ДЕНЬ", до інфекційного відділення Семенович поклали з підозрою на тяжке отруєння, яке викликало дуже сильну інтоксикацію організму. Мужньо витерпівши всі необхідні процедури, зірка умовила лікарів відпустити її додому. На свій страх і ризик медики дозволили Анні покинути лікарню з умовою негайно повернутися, якщо почнеться погіршення.

Проте найбільше Анну турбувало не здоров"я, а те, що її інтимний секрет може розкритися. Результати зробленої Семенович флюорографії явно вказують на не досить природне походження розкішного бюста зірки. На рентгенівських знімках грудної клітки поп-діви виразно помітні імплантати – два світлих кола ідеальної форми.

– Анна дуже переживала, що її таємниця стане відома ще кому-небудь, – розповідає її лікар. – Ми заспокоїли її, віддали всі зроблені знімки, сказавши, що вона може робити з ними все що завгодно. Забравши компромат на свої груди і медичну карту, Семенович, весела і задоволена, пішла додому.

Зараз ви читаєте новину «Таємниця бюста Семенович розкрита (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі