неділя, 31 серпня 2008 12:56

Тарифи в Києві будуть рости

Секретаріат Президента заявляє, що тарифна політика в Києві змінюватиметься у бік збільшення цін на всі види послуг. Про це на брифінгу сказав перший заступник глави Секретаріату Президента Олександр Шлапак, коментуючи вчорашні рішення Київради про приватизацію "Київводоканалу", "Київгазу", "Київспецтрансу".

Шлапак додав, що в правовому аспекті вирішення Київради були прийняті правильно, проте економічний аспект цієї приватизації СП вивчатиме найближчим часом.

"Те, що це вплине на цінову політику, у мене жодних сумнівів немає. Наскільки я розумію, рішення про приватизацію об"єктів приймалося саме тому, що київська громада не була в змозі самостійно тягнути на собі ці об"єкти. Потрібний інвестор. Інвестор вкладатиме ресурс, інвестор вимагатиме, щоб його вкладення були враховані в тарифах, і таким чином, безумовно, йдеться про те, що, очевидно, тарифна політика в Києві мінятиметься у бік збільшення цін на всі види послуг" - сказав Шлапак, повідомляє Главред.
Зараз ви читаєте новину «Тарифи в Києві будуть рости». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі