неділя, 24 січня 2021 19:30

Тарасов вчинив чотири найважчі злочини. Більш страшних не існує. - Тиждень, що минає, у цитатах

Вхідні двері обнесли червоною стрічкою, вікна зачинили. Але чорний вхід крамниці відкритий

каже власник будівельного будинку-магазину Дмитро з Черкас. В Україні добігає остання доба локудауна, який запровадив уряд з 8 до 24 січня. Як країна пристосовувалася до жорстких обмежень та що з цього приводу думають експерти - у репортажі кореспондентів Gazeta.ua

З 1 квітня скасують спеціальні зобов'язання державних Енергоатома і Укргідроенерго, буде запущений ринок електроенергії. Це призведе до того, що тариф для населення може зрости до 3,5 гривні за 100 кіловат-годин

прогнозує фінансовий експерт Олексій Кущ. Скасували пільговий тариф на електроенергію. З 90 коп. за перші 100 кВт-год. ціна зросла до 1,68 грн. І це б'є по найбільш незахищених верствах населення. Такого потужного збільшення тарифу світова практика ще не знає. Триває коронакриза, в інших країнах збільшують соціальну допомогу і проводять більш лояльну тарифну політику. У нас спостерігаємо абсолютний економічний нонсенс, вважає Кущ.

Стосунки України і США стали гіршими. Скандал з імпічментом зробив наші комунікації з Білим Домом токсичними. Багатьох чиновників ця ситуація відвернула від України

Тепер питання стоїть не про подальший розвиток стратегічних відносин, а про відновлення довіри між нашими країнами. Нещодавні санкції Сполучених Штатів проти українських політиків та медійних ресурсів показують, як налаштовані Штати. Їх істеблішмент все ще пам'ятає ті історії. Так просто не вийде почати діалог з чистого аркуша. Для нас президентство Трампа пройшло під знаком пасивної співпраці. А останні півтора року наші стосунки погіршувались.

Такими були підсумки американо-українських взаємин під час каденції 45-го президента Дональда Трампа на думку експерта-міжнародника Ілії Куси.

А 20 січня 46-м президентом став Джо Байден.

Розслідування стало неприємним відкриттям для багатьох, хто вважав, що найбагатші люди в Росії - це співачка Алла Пугачова і комік Максим Галкін. Виявилося, що найрозкішніше живе Путін. Це велике розчарування для багатьох його прихильників

каже російський політолог Федір Крашенінніков. Розслідування російського опозиціонера Олексія Навального про палац президента РФ Володимира Путіна в Геленджику стало найпопулярнішим - більш як 80 млн переглядів - відео в YouTube і серед українців.

Мешканці Вермонту розуміються на морозах і не переймаються з приводу високої моди

так прокоментував сенатор американського штату Вермонт Берні Сандерс мем з його фото на інавгурації Джо Байдена, куди він за температури +5°С прийшов у плетених вовняних рукавицях. Політик запустив у продаж світшоти з цим зображенням.

Автор: Bernie Sanders Campaign Store!
  Кофтина з мемом Берні Сандерса коштує 45 доларів. Гроші від продажів підуть на благодійність
Кофтина з мемом Берні Сандерса коштує 45 доларів. Гроші від продажів підуть на благодійність

Іронія полягає в тому, що навіть через понад 100 років після акту злуки, українці самі повинні боротися за те, щоб бути українцями

Фізичний простір, себто землю ми таки вибороли. А от простір медіа гнеться під ногами російського контенту. Але ми не здаємося. І вам не радимо. Україна всю свою історію тримається на єднанні. Тож єднаємось і сьогодні. З Днем Соборності, друзі!", - привітав українців блогер Тайлер Андерсон.

Він опублікував критичне відео на адресу телеканалу під назвою "Як втратити все за 30 років? Коли "1+1" став "г+г"? СВ Шоу, Імперія кіно, Шоу довгоносиків, ТСН". Де похвалив ранні продукти "плюсів" і розкритикував теперішній контент телеканалу Коломойського. Після скарг "1+1" на порушення авторських прав, канал Geek Journal Тайлера Андерсона може припинити існування.

Тарасов вчинив 4 найважчі злочини. Більш страшних злочинів не існує. І суддя виправдовує його за статтею "наруга над трупом"

коментує вирок суду адвокат сім'ї Лук'яненків Рубен Степанян. 24-річного Миколу Тарасова з Іванівки на Одещині визнали винним у викраденні, замаху на зґвалтуванні та умисному вбивстві з метою приховування злочину 11-річної Дарини Лук'яненко. Дали 15 років.

Прокурори оскаржуватимуть рішення суду першої інстанції й наполягатимуть на довічному ув'язненні.

Зараз ви читаєте новину «Тарасов вчинив чотири найважчі злочини. Більш страшних не існує. - Тиждень, що минає, у цитатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі