четвер, 21 червня 2007 09:49

Тайванець ожив на власних похоронах

87-річний житель тайванської провінції шокував своїх друзів і родичів, коли дивним чином ожив на своїх похоронах. Убиті горем близькі зовсім не чекали, що їх родич раптом розплющить очі і почне дихати.

Лікарі, які лікували старого у лікарні міста Чиайї, сказали його родичам, що хворий більше не зможе жити без кисневої трубки. Навіть при позбавленні старого штучної подачі повітря на нетривалий час, як стверджували лікарі, йому загрожувала смерть.

Працівники лікарні надали можливість родичам самим вирішити долю пацієнта, вже довгий час прикутого до ліжка, і ті забрали його з клініки, щоб дати немічному старому, згідно місцевим традиціям, можливість померти удома.

Удома члени сім"ї відібрали у нього кисневу трубку і стали готуватися до похоронів. Проте після кількох годин читання буддійських молитов, що проходить над "трупом" старого у траурному залі, чоловік раптом почав часто дихати і розплющив очі. Приголомшені близькі викликали швидку, і старого відправили знову до лікарні, де лікарі так і не змогли дати пояснення загадковому одужанню хворого, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «Тайванець ожив на власних похоронах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі