четвер, 20 листопада 2008 08:59

Тайських окупантів будинку правління почали бомбити

Тайських окупантів будинку  правління почали бомбити

Під час атаки на протестантів, які захопили кабінет прем"єр-міністра Таїланду, померла одна людина та 29 було поранено. Це був перший фатальний напад на уряд з того часу, як анти-правлінські сили захопили його під час політичної кризи в країні.

Охоронці анти-правлінських протестантів оглядають місце, де в четвер зірвалася вибухівка.

Протестанти, які називають себе Союзом людей за демократію, поклялися не залишати будинку правління, поки союзники лідера Таксіна Шінаватра не будуть позбавлені влади. Протест та окупація правління почалися ще в серпні.

Голова поліції Бангкоку говорить, що не знає, хто відповідальний за вибух о 3 ранку. Граната впала на великий тент біля сцени, в якому на той час були десятки людей, так як на самій сцені, що біля будинку правління, протестанти показували виставу.

Генерал Кесорнсук, який в той час був на сцені, говорить, що то була граната М-79 і кинули її з сусіднього будинку.

Політична боротьба поки призупинилася. В країні проходить 6-денний похорон принцеси Гальяни Вадхани, старшої сестри скинутого короля Тайланду. Вибух в будинку правління стався декілька годин після закінчення офіційного трауру, повідомляє CNN.

Зараз ви читаєте новину «Тайських окупантів будинку правління почали бомбити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі