понеділок, 23 червня 2008 13:11

Тайфун "Феншень" на півдні Філіппін забрав життя 229 людей

Число жертв тайфуну "Феншень", що обрушився в суботу на південь Філіппін, досягло 229 людей, ще 700 вважаються зниклими безвісти, повідомляє в понеділок інтернет-видання INQUIRER з посиланням на представників філіппінського Червоного Хреста.

За словами голови Червоного Хреста на Філіппінах Річарда Гордона, число жертв тайфуну, швидше за все, ще збільшиться, оскільки на даний момент інформація отримана не зі всіх постраждалих районів.

В результаті стихійного лиха було евакуйовано 123 тисячі 450 сімей, тобто приблизно 612 тисяч людей.

Президент країни Глорія Макапагал Арройо, яка знаходиться в даний момент із візитом в США, розпорядилася відкрити у філіппінських посольствах по всьому світу рахунки для збору коштів на допомогу постраждалим в результаті тайфуну.

В даний момент "Феншень" прямує до південних берегів Китаю. Згідно прогнозам китайської метеорологічної служби, стихія досягне південно-східних районів провінції Фуцзянь і східної частині провінції Гуандун до вівторка, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Тайфун "Феншень" на півдні Філіппін забрав життя 229 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі