середа, 21 січня 2009 13:53

Таджикистан погрозив відключити єдиний в країні російський телеканал

У Таджикистані може бути припинена трансляція програм російського телеканалу "РТР-Планета". З такою заявою виступив голова Держкомітету з телерадіомовлення республіки Асадулло Рахмонов.

Як стверджує Рахмонов, ВДТРК заборговувала таджицькій стороні 4,8 мільйона російських рублів за технічні послуги. Крім того, глава комітету звернув увагу на те, що в країні підвищилися тарифи на електроенергію, проте обслуговування "РТР-Планеты", за його словами, поки ведеться за старими розцінками.

"Якщо заборгованість не буде погашена найближчим часом, то частота РТР буде віддана одному з місцевих каналів", - цитує його "Інтерфакс".

Як відзначає агентство, "РТР-Планета" в даний час є єдиним російським телеканалом, програми якого транслюються в метровому діапазоні на території Таджикистану. Мовлення російського каналу "ОРТ" в республіці було перервано в 1997 році.

Зараз ви читаєте новину «Таджикистан погрозив відключити єдиний в країні російський телеканал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі