четвер, 20 грудня 2007 17:59

Таджичка намагалася ввезти до Росії півкілограма героїну в шлунку

Оренбурзькі наркополіцейські вилучили майже 500 г героїну в аеропорту Оренбурга у громадянки Таджикистану, повідомили в прес-службі управління ФСКН по регіону.

"В середу оперативники управління ФСКН Росії по Оренбурзькій області присікли ще один канал постачання наркотиків до Росії. За оперативною інформацією, яка була у розпорядженні співробітників Держнаркоконтроля, одна з пасажирок літака, що прилетів з Таджикистану, везла внутрішньопорожнинним способом крупну партію героїну", - сказали в прес-службі.

Він додав, що в аеропорту Центральний наркополіцейські затримали підозрювану і доставили її в лікарню. Рентгенівський знімок підтвердив, що в шлунку жінки є капсули.

"Всього з шлунку громадянки Таджикистану було витягнуто 91 капсулу, в яких знаходився героїн загальною масою 475 г", - уточнив представник ФСЬКН.

Відносно підозрюваною слідчою службою управління оренбурзького Держнаркоконтроля збуджена кримінальна справа по статті 188 УК (контрабанда), ведеться слідство. Жінка може бути засуджена судом до позбавлення волі строком до семи років, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Таджичка намагалася ввезти до Росії півкілограма героїну в шлунку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі