неділя, 13 січня 2013 23:18

"Свободу Павличенкам" — у Запоріжжі протестували уболівальники "Металурга"

"Свободу Павличенкам" — у Запоріжжі протестували  уболівальники "Металурга"
ФОТО: sprotiv-org.livejournal.com

У Запоріжжі понад півтисячі уболівальників футбольного клубу "Металурга" пройшли маршем протесту по центральному проспекту проти судового свавілля української феміди, яка "повісила" на сім'ю столичних уболівальників - батька і сина Павличенків вбивство судді, передає ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

Як повідомляє кореспондент агентства, в неділю увечері по центральному проспекті Запоріжжя - від площі ім. Поляка до площі Фестивальна пройшла колона футбольних уболівальників спортивного клубу "Металург" з гаслами : "Свободу чесним, свободу Павличенкам", "Садіть злочинців, а не українців", " Один за всіх і всі за одного".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські вболівальники закликали європейських фанів приєднатися до підтримки Павличенків

Як повідомив агентству один з організаторів акції - член фан-клубу "Металург" Роман Акбаш, "футбольні вболівальники запорізького "Металурга" зібралися разом, щоб показати українським властям і суддям, що солідарність простих українців не дозволить посадити у в'язницю безневинних"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Черкасах молодь вимагала свободу Павличенкам

"Якщо українська система правосуддя не прийме справедливого рішення - практично, можна сказати, вона помре в наших очах. І тому у нас не залишиться іншого вибору, крім як захищати свої права і свободи власними силами, будь-якими методами. Так як все одно законності в такому разі не буде", - заявив член фан-клубу "Металург" Роман Акбаш.

Також,він заявив, що запорожці неодноразово зустрічалися з несправедливістю в судах , серед яких дело "паламарів", яких звинувачують в підриві християнського храму. Тому вимагають справедливості і для своїх київських товаришів - батька і сина Павличенків, суд над якими повинен відбутися в понеділок.

Марш протесту супроводжували посилені наряди міліції. Учасники акції відзначили, що правоохоронні органи не намагалися їм перешкоджати.

Зараз ви читаєте новину «"Свободу Павличенкам" — у Запоріжжі протестували уболівальники "Металурга"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі