понеділок, 06 серпня 2007 09:26

"Свобода" з Бенюком і Зубицькою йде на вибори самостійно

До виборчого списку ВО "Свобода" увiйшли кiнорежисер Юрiй Iллєнко, народний артист України Богдан Бенюк i фiтотерапевт Наталя Зубицька.

Очолює список лiдер цього об"єднання Олег Тягнибок. До першої п`ятiрки, окрім вже згаданих Юрія Іллєнка і Богдана Бенюка увійшли також завiдувачка кафедрою прикладної лiнгвiстики Львiвської полiтехнiки Iрина Фарiон та керiвник центру Нацiонального вiдродження iменi Степана Бандери Олександр Сич.

"Ми подаємо на реєстрацію у ЦВК ту саму програму "Захисту українців", з якою ми йшли на вибори на минулих парламентських перегонах. Ми її тiльки збiльшили на 10 пiдроздiлiв. Зокрема, це стосується соцiальної полiтики, реформування освiти, медицини, села тощо", – цитує Олега Тягнибока прес-служба партiї.

Оновлену програму названо Програмою свободи українців.

"Основними пунктами Програми захисту українців залишаються вимога вiд Верховної Ради України, ООН, Європарламенту, парламентiв країн свiту визнання геноциду українців у 20 столітті злочином проти людства, а також визнання воїнів ОУН-УПА учасниками нацiонально-визвольної боротьби за державну незалежність України", – наголосив Олег Тягнибок.

На парламентських виборах навесні 2006 року "Свобода" набрала 0,36% голосів i зайняла 18-е місце серед 45 учасників кампанії, повідомляэ УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" з Бенюком і Зубицькою йде на вибори самостійно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі