пʼятниця, 22 лютого 2008 15:09

Світові зірки вийшли на подіум для Дольче і Габбани (ФОТО)

Хоча на Міланському тижні моди, яка зараз проходить в італійському місті, немає недоліку у відомих дизайнерах, серед гостей явно відчувався брак знаменитостей.

Аж до вчорашнього дня, коли на подіум в нарядах від Дольче і Габбани вийшли відразу декілька зірок першої величини: Моніка Беллуччі, Наомі Кемпбелл, Шеріл Кроу, Ферджі і Ліндсі Лохан, анонсувавши новий стиль, який дизайнерський дует представив напередодні церемонії вручення премії "Оскар".

Тісні корсети, плаття завдовжки до підлоги і глибокі декольте, якими відрізняються моделі Дольче і Габбани, цього разу поступилися місцем довгим спідницям з твіду, костюмам-трійкам і шкіряним кепкам.

Чи будуть клієнти з числа знаменитостей купувати ці нові наряди зоряного дуету, скоро стане ясно. Церемонія вручення "Оскара", яка відбудеться в цю неділю, стане в цьому сенсі показовою, повідомляє marieclair.

Зараз ви читаєте новину «Світові зірки вийшли на подіум для Дольче і Габбани (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі