пʼятниця, 21 березня 2008 08:23

Світлофорні гонки у Києві: перекинута Газель і понівечений BMW (ФОТО)
8

На перетині бул. Перова і вул. Алішера Навої BMWX5 врізався в Газель. Від удару остання перекинулася на бік!

Як розповіли співробітники ДАІ, ситуація розвивалася таким чином. У правому ряду на світлофорі стояв BMWX5, в другому - невстановлений мікроавтобус. Коли загорілося зелене світло, водій BMW спробував піти зі світлофора першим, різко натиснувши на педаль газу. Але через те, що поряд стояв бусик, він не побачив вантажну Газель, що виїжджає з вул. Радужної. Світлофорні гонки закінчилися плачевно - баварське авто на всіх парах врізалося у вантажівку.

Від потужного удару, Газель перекинулася на бік і в такому положенні ще метрів 10 проковзала по асфальту. BMW Х5 дісталося не менше - він повністю позбувся передка і частково двигуна.

Від серйозних травм водія позашляховика врятували подушки безпеки. Водій Газелі, за попередніми даними, подряпався осколками розбитого лобового скла. Його госпіталізували для детальнішого обстеження, повідомляє Друга Смуга.

Зараз ви читаєте новину «Світлофорні гонки у Києві: перекинута Газель і понівечений BMW (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі