неділя, 15 грудня 2019 22:50

Світ завойовує "нова щирість" - експерт

Автор: Тарас Подолян
  Микола Виговський
Микола Виговський

Cвіт останнім часом зіткнувся з поняттями "постправда" і "нова щирість"- вважає громадський активіст Микола Виговський. Про це він розповів в інтерв'ю журналу "Країна".

"Це найпростіше простежити в мистецтві. 16-річна американська дівчина Біллі Айліш записує у своїй спальні простенький музичний альбом на синтезатор. Він вистрілює так, що авторка отримує Греммі і збирає стадіони. Просте, наївне, але щире. Це завойовує прихильність людей не тільки в мистецтві, а й у політиці. Той же Трамп – теж відповідь на цей запит. Люди втомилися від складних історій. Вони хочуть, щоб просто і щиро. Прийшов мужик, який матюкається так само, як і ми, - класно. Зеленський з серіалом – той же приклад.

Нова щирість намагається відповідати двом критеріям – здаватися простою і справжньою. Цей запит є у всіх сферах життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 17-річна Біллі Айліш потрапила до Книги рекордів Гіннеса

Раніше в моді були дорогі тачки, брильянти і пафос. А зараз дівчинка з брекетами і кольором волоссям збирає стадіон", - зазначив експерт.

Інтерв'ю з Миколою Виговським читайте в журналі "Країна".

Біллі Айліш — американська співачка та авторка пісень. Здобула популярність у 2016 році завдяки публікації дебютного синглу "Ocean Eyes" на SoundCloud. 29 березня 2019 випустила свій перший студійний альбом, When We All Fall Asleep, Where Do We Go?, який очолив американський (Billboard 200) і британський (UK Albums Chart) хіт-паради[4], а сингл "Bad Guy" вийшов на перше місце в Billboard Hot 100[5][6] (США). Він став першим чарт-топером співачки, а сама Айліш, завдяки цьому досягненню, стала першою людиною, народженою в XXI столітті, якій вдалося очолити Hot 100.

Зараз ви читаєте новину «Світ завойовує "нова щирість" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі