субота, 23 лютого 2008 12:27

Світ побачив останній портрет покійного актора Хіта Леджера (ФОТО)

 
Нещодавно світ побачив останній мальований портрет покійного актора Хіта Леджера, повідомляє "Entertainment Wise".

Виявляється, за кілька тижнів до смерті актор позував австралійському художнику Вінсенту Фантауццо.

Спочатку портрет планувалося показати на престижній портретній виставці "Archibald Prize". Але на прохання родини Леджера, художник представив свій твір набагато раніше.

Фантауццо розповів, що ця робота стала для нього особливою тому, що Хіт був першою його моделлю, кому не вдалося побачити свій портрет.

Митець також розповів, що в перервах між роботою вони з Леджером дуже багато розмовляли. Часто такі посиденьки затягувалися на всю ніч. Проте, коли Вінсент починав малювати, актор замовкав.

"У ці хвилини він був дуже серйозним. Більшість тих, з ким я працював, просили мене намалювати їх. Один тільки Леджер був байдужий і здавалося його не особливо турбувало моє бажання попрацювати з ним", - розповів художник.

Фантауццо сподівається, що його робота не зникне безслідно, а стане своєрідним меморіалом загиблому актору, повідомляє Табло ID.

Зараз ви читаєте новину «Світ побачив останній портрет покійного актора Хіта Леджера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі