пʼятниця, 27 серпня 2010 13:44

Швейцарці встановлять на вулицях кабінки для сексу

Швейцарці встановлять на вулицях кабінки для сексу
Влада Швейцарії вирішили встановити на вулицях Цюріха спеціальні кабінки для автолюбителів, що користуються послугами повій безпосередньо в машині.

Високі непрозорі огородження покликані не стільки забезпечити комфорт водієві під час сексу, скільки приховати те, що відбувається в автомобілі від очей мешканців міста.

Встановити кабінки для сексу було вирішено після того, як в поліцію Цюріха почали надходити скарги на водіїв, що займаються сексом з повіями в машині й не звертають уваги на перехожих.

Відповідні скарги поліція регулярно отримувала від швейцарців, вікна в будинках яких виходять прямо на місцевий квартал червоних ліхтарів.

Проституція в Швейцарії не заборонена, і дівчата, зайняті в професії, офіційно зареєстровані й знаходяться під контролем поліції, медичних служб і податкових органів.

В основному свої послуги надають іноземки - дівчата приїжджають з Південної Америки, Румунії, Чехії, України, Росії та інших країн.

Нагадаємо, за результатами останнього опитування, 15% автомобілістів займалися сексом під час їзди.

Lenta. ru

Зараз ви читаєте новину «Швейцарці встановлять на вулицях кабінки для сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі