Ексклюзиви
вівторок, 21 липня 2009 10:40

Шварценеггер зміг переконати законодавців скоротити витрати Каліфорнії

Шварценеггер зміг переконати законодавців скоротити витрати Каліфорнії
Каліфорнійському губернаторові Арнольду Шварценеггеру вдалося домовитися із законодавцями штату про скорочення витратної частини бюджету. Таким чином губернатор розраховує скоротити дефіцит бюджету Каліфорнії, що перевищив на липень 26 млрд доларів.

Вирішено, що державні витрати будуть знижені на 15 млрд доларів, при цьому збільшення податків не відбудеться. Угода була досягнута після декількох місяців переговорів, і має бути затверджена законодавчими зборами штату.

У травні жителі штату на референдумі проголосували проти масштабних скорочень по соціальних програмах і проти підвищення податків, не дивлячись на дефіцитний бюджет Каліфорнії. Влада штату вимушена припинити платежі постачальникам і перейти на боргові розписки через брак ліквідності.

Проблеми з дефіцитом бюджету Каліфорнія випробовує щорічно, проте в результаті економічної кризи в регіоні склалася екстраординарна ситуація, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Шварценеггер зміг переконати законодавців скоротити витрати Каліфорнії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути