четвер, 04 жовтня 2007 18:39

Шварценеггер поділиться з естонцями рецептами зміни клімату

На Балтійському форумі розвитку, який пройде в Талліні на початку листопада, очікується губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер. Він повинен буде взяти участь в засіданні, присвяченому проблемам енергетики і кліматичних змін.

Секретаріат губернатора лише підтвердив, що Шварценеггер планує взяти участь в цьому засіданні. Тим часом організатори заходу стверджують, що хоча ім"я Шварценеггера присутнє в програмі, він ще не дав своєї згоди.

Організатори постійно контактують з представниками каліфорнійського губернатора, але не можуть поки сказати, коли прийде підтвердження. Передбачається, що якщо графік Шварценеггера не дозволить йому приїхати в Таллін, то він зможе взяти участь в дискусії за допомогою Інтернету. Енергетичні і кліматичні питання також обговорюватимуть прем"єр-міністр Швеції Фредрік Рейнфельдт і єврокомісар після енергетика Андріс Пієбалгс.

На офіційному сайті форуму прізвище Шварценеггера в списку осіб, що підтвердили свою участь, поки не значиться.

Балтійський форум розвитку існує з 1999 року. У його рамках обговорюються стратегія економічного розвитку в регіоні Балтійського моря, екологічна і політична ситуація. Форум перемінно проходить в країнах - його учасницях. Його вже приймали Данія, Швеція, Росія, Німеччина, Латвія і Фінляндії.

Цього року форум пройде з 4 по 6 листопада. У ньому візьмуть участь голови деяких держав регіону і керівники найбільших компаній, а також економісти, учені і політики. Російські підприємці в списку виступаючих за даними на 4 жовтня відсутні, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Шварценеггер поділиться з естонцями рецептами зміни клімату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі