четвер, 28 лютого 2008 10:30

Шварценегер кататиме дітей на танку Лос-Анджелесом

Шварценегер кататиме дітей на танку Лос-Анджелесом
Губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценегер заявив, що вирішив забрати з музею танк, що належав йому, для того, щоб катати дітей передмістями Лос-Анджелеса. Поїздка на танку із зіркою "Термінатора" стане нагородою для тих, хто старанно вчиться і не вживає наркотики, повідомляє агентство Associated Press.

Шварценегер нарікає на те, що будучи кінозіркою, він часто приводив дітей на знімальні майданчики своїх фільмів. Проте після того, як він став губернатором в 2003 році, йому стало нікуди водити дітей. За словами Шварценегера, діти в захваті від екскурсій у будівлю місцевих законодавчих зборів.

Арнольд Шварценегер забрав танк M47 American, що належав йому, з Військового музею Моттса в Гроувпорті, штат Огайо. Губернатор Каліфорнії викупив танк, на якому він проходив службу в армії в 1965 році, в уряду Австрії 9 років тому. Шварценегер переправив танк в США і використовував його як один з рекламних експонатів мережі ресторанів "Планета Голівуд". Пізніше танк був переданий музею для тимчасової експозиції, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Шварценегер кататиме дітей на танку Лос-Анджелесом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі