понеділок, 09 травня 2011 15:06

Сутичка із прибічниками "Свободи" у Львові пройшла зі стріляниною та кровопролиттям
25

Фото: Фото: Павло Паламарчук

У Львові сталася сутичка між прихильниками "Свободи" та десятком молодих людей, які йшли у бік Пагорба Слави з георгіївськими стрічками, прікрепленними на одязі, передає "Інтерфакс-Україна".

На цих молодих людей накинулося близько 30 осіб з колони ВО "Свобода", які йшли з Пагорба Слави на Марсове поле.

Як стверджують представники "Свободи", під час сутички один з них був поранений невідомим, який витягнув травматичної зброю і вистрілив йому в ногу. Кілька людей з колони з георгіївськими стрічками під час бійки постраждали, двоє з них залишилися лежати на землі.

Разом з тим, в міліції поки не підтверджують факт сутички.

Про побиття також заявила представник антифашистського комітету Олександр Калинюк. Він повідомив, що на вулиці Пасічна неподалік від Пагорба Слави на нього напали троє людей, зірвали з нього медаль і георгіївську стрічку.

Він стверджує, що йому пошкодили палець на руці. За словами Калинюк, під час телефонної розмови з кореспондентом агентства він перебував в Очаківському відділенні міліції, де писав заяву про напад.

Зараз ви читаєте новину «Сутичка із прибічниками "Свободи" у Львові пройшла зі стріляниною та кровопролиттям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

464

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі