вівторок, 10 квітня 2007 13:34

Сутенерка торгувала у Москві українськими дівчатами

Співробітники департаменту боротьби з організованою злочинністю і тероризмом (ДБОЗіТ) МВС Росії спільно із зеленоградськими міліціонерами затримали 22-річну громадянку України під час спроби "продажу" нею двох дівчат для надання інтимних послуг.

У лютому відділу боротьби з організованою злочинністю Зеленоградського округу Москви стало відомо про діяльність на території округу організованої групи повій. Приблизно в цей же час українські колеги повідомили ДБОЗіТ про "стійкий канал постачання "живого товару" з України в московський регіон".

З"ясувалося, що йдеться про одну і ту ж злочинну групу. За даними слідства, дівчат нібито для роботи офіціантками в Москві вербувала в Кривому Розі 33-річна українка Наталія. По прибуттю до Москви дівчата переходили під контроль 22-річної Надії, також громадянки України, яка, відібравши документи, примушувала дівчат займатися проституцією. Як повідомляє прес-служба департаменту, без документів "пересування по країні ставало неможливим", і дівчата "вимушені були повертатися на квартиру", де їх тримали для заняття проституцією.

Міліціонери виявили на квартирі п"ятьох дівчат, що розшукуються в Україні, "як жертви секс-трафіка". Порушили кримінальну справу за статтею 241 Кримінального кодексу Росії і 149 КК України, пов"язаних з примушуванням до проституції і торгівлею людьми, передають Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Сутенерка торгувала у Москві українськими дівчатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі