пʼятниця, 01 квітня 2011 22:20

Спецтема: Війна у Лівії

Шустер нагадав: в понеділок розпочнеться евакуація українців в порту Тріполі

Шустер нагадав: в понеділок розпочнеться евакуація українців в порту Тріполі

У понеділок 4 квітня з 10.00 в морському порту Тріполі буде проходити посадка на український корабель "Костянтин Ольшанський". Про це в ефірі одного з українських телеканалів на прохання МЗС, повідомив у своїй програмі ведучий Савік Шустер.

"У понеділок 4 квітня з 10.00 в морському порту Тріполі буде проходити посадка на український корабель "Костянтин Ольшанський". Місце збору готель Radisson Gordon Blue, біля пасажирського терміналу. Міністерство іноземних справ просить всіх громадян України скористатись можливістю евакуації з Лівії", - зачитав повідомлення С.Шустер.

Він нагадав, що 23 березня десантний корабель "Костянтин Ольшанський" вийшов до Лівії з бази у Севастополі для евакуації українських громадян.

У свою чергу заступник голови Адміністрації Президента Андрій Гончарук зазначив, що "в досить стислий термін "Костянтин Ольшанський" був споряджений та відправлений до Лівії.

Зараз ви читаєте новину «Шустер нагадав: в понеділок розпочнеться евакуація українців в порту Тріполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі