пʼятниця, 10 жовтня 2008 09:10

Сусіди всю ніч спостерігали за тим, як під їх вікном ґвалтували школярку (ФОТО)

Останніми днями Інтернет буквально переповнений повідомленнями про трагедію, що сталася в Можайському районі Москви на вулиці Кубинка. Там, за 30 метрів від рідної школи N 714, була зґвалтована і убита десятикласниця Ганна Бешнова. Тіло 15-річної дівчини знайшли перехожі 1 жовтня о 10 годині ранку.

Директор школи Ірина Ячменєва організувала похорони. Дівчину одягнули у весільну сукню, труну несли однокласники.

Вчора з дня смерті Ганни виповнилося 9 днів. У спорожнілій квартирі запалює свічку її мати Тетяна.

- Вона у мене хороша була, красива, - Тетяна ледве стримує сльози. - В школі вчилася без трійок. Я її з чотирьох років виховувала одна, в останні вісім місяців у нас бабусю паралізувало, так вона мені допомагала завжди. Був у неї і друг в сусідньому районі, 19-річний Віталій. Вони зустрічалися вечорами. Так сталося і того дня, вона пішла до нього в гості. А о першій ночі я надіслала їй SMS, щоб вона негайно поверталася. Віталій зазвичай завжди її проводжав до квартири, але того вечора вони посварилися, і вона побігла одна. Видно, хтось за нею ув"язався... Цей недолюдок відбив дочці печінку, патологоанатоми сказали. Коли її ґвалтували і вбивали, Анютка вже була без свідомості. А найстрашніше, що все це бачили сусіди, 18-річний хлопець з сусіднього будинку і його сестра. Але бачивши, що Ганна не чинить опір, вони вирішили, що це просто п"яна парочка... І весь цей час спостерігали за вбивством моєї дівчинки.

Вбивця перетягнув тіло дівчини метрів на 20 і зник. Його й досі не знайшли. Хоча в міліції говорять, що на прикметі у них є декілька підозрюваних, але жоден з них не затриманий, повідомляє КП.
Зараз ви читаєте новину «Сусіди всю ніч спостерігали за тим, як під їх вікном ґвалтували школярку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі