четвер, 08 квітня 2021 20:48

"Супермамою" тижня стала кар'єристка, яка відправила свого чоловіка в декрет
5

8 квітня вийшов 20-ий випуск 3-го сезону реаліті-шоу "Супермама", в якому 4 жінки змагаються за перемогу і звання найкращої мами.

У сьогоднішньому випуску за звання "супермами" боролися одеситки. Раніше учасниці були в гостях у кар'єристки 27-річної Юлії, блогерки 31-річної Лілії та коуч-тренерки 38-річної Ангеліни. Тепер жінки відправилися додому до байкерки 24-річної Віолетти.

Юлія є однією з найпрестижніших колористок в Одесі та майже весь час проводить на роботі. А її чоловік пішов у декрет, щоб виховувати спільну доньку.

Лілія переїхала з села до міста разом з дітьми, а зараз займається блогерством. У попередніх випусках вона розповідала, що через захоплення онлайн-іграми не приділяла належної уваги дітям.

Байкерка Віолетта має 9-місячного сина Артура та чоловіка-байкера Артура
Фото: скріншот з відео
Юлія є однією з найпрестижніших колористок в Одесі та майже весь час проводить на роботі
Лілія переїхала з села до міста разом з дітьми, а зараз займається блогерством
Ангеліна працює коуч-тренером
Ведучий шоу і психолог Дмитро Карпачов протягом програми коментує вчинки мам, дає практичні поради з виховання дітей, а наприкінці програми віддає свої бали одній із мам

Ангеліна працює коуч-тренером. Раніше вона шокувала учасниць тим, що назвала себе "експерткою з членів". Жінка відверто розповіла, що в неї був "зранку один чоловік, а ввечері інший".

Сьогодні глядачі знайомилися з Віолеттою. Вона має 9-місячного сина Артура та чоловіка-байкера Артура. Раніше пара постійно їздила на мотоциклі вночі та ходила на вечірки, а вдень відсипалася. Та після народження дитини Віолетта сидить вдома, а чоловік живе, як і раніше. Учасниць це здивувало. А в квартирі Віолетти вони були шоковані тим, що чоловік не прибирає. Жінка зазначила, що для її коханого це "принизливо".

"Прибирання за собою жодним чином не пов'язане з приниженням гідності. Це свідчить про рівноправність у родині", - зауважив ведучий проєкту і психолог Дмитро Карпачов.

У фіналі учасниці дізналися, які бали поставили одна одній. У Юлії було 63 бали, Віолетти - 59, Лілія отримала 28 балів, а Ангеліна - 14.

"Обираючи серед лідерів, Юлії та Віолетти, ту, кому я хотів би віддати свої 10 балів, я керувався показником, наскільки саме мама задоволена своїм життям. Тому 10 балів я віддам Юлії", - підсумував Карпачов.

Звання "супермама" отримала кар'єристка Юлія.

"Супермама" - це психологічне сімейне реаліті-шоу. Щотижня 4 жінки змагатимуться за звання "супермама". Учасниці знайомляться з дітьми конкуренток, аналізують їхній стиль виховання та оцінюють за 3 критеріями: хазяйновитість, виховання дітей і самореалізація. Ведучий шоу і психолог Дмитро Карпачов протягом програми коментує вчинки мам, дає практичні поради з виховання дітей, а наприкінці програми віддає свої бали одній із мам. Учасниця, яка наприкінці тижня матиме найбільшу кількість балів, отримує звання "супермама".

Зараз ви читаєте новину «"Супермамою" тижня стала кар'єристка, яка відправила свого чоловіка в декрет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі