четвер, 17 березня 2011 22:32

Сукню, в якій майбутня дружина підкорила серце принца Уїльяма, продано за $ 104 000

Сукню, в якій майбутня дружина  підкорила серце принца Уїльяма, продано за $ 104 000

Лондонський аукціон Kerry Taylor напередодні весілля принца Уїльяма і Кейт Міддлтон продав за 104 тисячі доларів (65 тисяч фунтів) сукню, в якій тепер вже наречена Кейт дефілювала  2002  року на благодійному показі в університеті  Сент-Ендрюса.

Продаж сукні перевершив всі очікування організаторів аукціону, які спочатку оцінили лот в 8-10 тисяч фунтів стерлінгів.

Як розповіла голова аукціону Керрі Тейлор, такого ажіотажу, як навколо цього досить відвертого вбрання, вона за 30 років роботи в аукціонному бізнесі, не бачила.

Автором сукні стала молода дизайнерка Шарлотт Тодд, яка 2002 року ще сама вчилася в Університеті Західної Англії, коли їй запропонували зробити щось для щорічного благодійного показу мод в університеті Сент-Ендрюса.

У цьому ж шотландському університеті навчалися і принц Уїльям, і Кейт Міддлтон, проте Шарлотта не була особисто знайома ні з ким з них.
На той час дизайнерка займалася проектом "Мистецтво спокуси". Це відобразилося і на підсумковому варіанті костюму, який вона пошила і відправила організаторам показу.

Підсумковий варіант можна було носити як спідницю і  як сукню.  Кейт зупинилася на останньому варіанті

Сказати чи вплинув цей показ на розвиток відносин Кейт і Уїльяма, складно, проте достеменно відомо, що принц на тому вечорі був присутній і бачив Кейт саме у цій сукні.

Її зараз в Лондоні називають не інакше як сукня, з якої почалася історія майбутніх молодят.

Нагадаємо, що весілля принца Уїльяма і Кейт Міддлтон відбудеться 29 квітня 2011 року. Королівська родина розіслала близько 1900 запрошень на їхнє весілля

Зараз ви читаєте новину «Сукню, в якій майбутня дружина підкорила серце принца Уїльяма, продано за $ 104 000». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі