пʼятниця, 13 квітня 2007 14:13

Сука боксера полюбила самця газелі (ФОТО)
6

Ченці одного з єрусалимських монастирів із здивуванням стежать за незвичайною історією любові, яка розвивається у них на очах. Самець газелі закохався в собаку породи "боксер", яка живе при монастирі. З тих пір, як антилопа і "боксерша" зустрілися, вони нерозлучні.

До доленосної зустрічі самець газелі жив в одному з природних заповідників на території Єрусалиму. Зі своїми побратимами він не спілкувався, віддаючи перевагу самоті. Одного разу ноги принесли його в монастир, де він побачив собаку. З тих пір він не відходить від своєї обраниці.
В даний час самець газелі переживає весняний сплеск сексуальної активності, що обіцяє "боксерці" довгі тижні любові.Ченці ухвалили рішення не втручатися в чужий роман на території своєї обителі. Ветеринар при єрусалимському муніципалітеті, Зоар Дворкін, пояснив виникнення такого незвичайного союзу весняним "гоном". "У періоди сексуальної активності тваринам не так вже важливо, хто перед ними. Наприклад, собаки часто приймають людей або ляльок за об"єкт пристрасті. У такі періоди достатньо щонайменшого запаху, щоб привести тварину в стан збудження", - цитує коментар Дворкіна газета "Маарів". Проте ветеринар визнав, що вперше чує про взаємне кохання антилопи і собаки. І філософськи додав: "Мабуть, в любові є незліченні варіанти. Плодом зв"язку коня і осла стає мул. Хто може народитися у собаки і оленя? Тільки у Всевишнього є відповідь на це питання", повідомляє Newsru Israel.
Зараз ви читаєте новину «Сука боксера полюбила самця газелі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі