середа, 22 серпня 2007 12:40

Шуфричу порадили нагородити Ющенка за "героїчне гасіння пожеж"

Народний депутат V скликання з фракції "Партії Регіонів" Володимир Сівкович рекомендує главі МНС Нестору Шуфричу дати Президентові Віктору Ющенку медаль за "героїчне гасіння пожеж".

"Я недавно дзвонив до Херсона і питав, як розвивалися там події. Пожежа через сильний вітер і спеку сильно розповсюдилася, але її фактично повністю згасили. Залишився маленький шматочок, не більше гектара, який самозагорівся", – зазначив він.

За словами Сівковича, Ющенко, пролітаючи на своєму літаку, побачив цю пожежу. "Розвернувся, поїхав туди. Потім узяв лопатку і почав бігати навколо цієї пожежі, намагаючись її загасити, закидаючи полум"я піском з лопатки. Його охорона непритомніла. Усе керівництво, яке було в цій області теж бігало з лопатками. Після цього Ющенко героїчно взяв на себе роль лідера гасіння пожежі, а Нестора Шуфрича попросив звільнити. Причому відправив термінову телеграму, тому що по-іншому ніяк не встигли б його звільнити", – підкреслив він.

"Я б порекомендував Шуфричу дати Президентові медаль за героїчне гасіння пожеж і виділити йому премію в розмірі тисячі гривень за мужність", – підсумував він, пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Шуфричу порадили нагородити Ющенка за "героїчне гасіння пожеж"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі