пʼятниця, 27 липня 2007 08:00

Шуфрич: Збитки від буревію на Волині оцінюються у кілька десятків мільйонів

Міністр з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич повідомив, що до 15 серпня планується відремонтувати будівлі, зруйновані внаслідок буревію на Волині.

Як повідомили у Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій, про це він повідомив за результатами засіданні урядової комісії з оцінки шкоди і ліквідації наслідків від урагану в Волинській області.

"Встановлені строки надання допомоги мешканцям постраждалих населених пунктів: до 31 липня відновлять електропостачання, до 10 серпня телефонний зв"язок, а до 15 серпня планується відновити будівлі", - повідомив Шуфрич.

"Важко наразі остаточно назвати суму збитків, але вже зрозуміло, що вона буде більшою за кілька десятків мільйонів гривень. Я хочу відмітити скоординованість дій уряду та органів місцевої влади, - зазначив міністр, - жодна постраждала людина не залишиться без допомоги, і кожен дах над головою буде відновлено".

На допомогу постраждалим вже прибули близько 200 бійців МНС, які допомагають на будівельних роботах.

Внаслідок погіршення погодних умов 22 липня у декількох районах Волині було знеструмлено 166 населених пунктів, пошкоджено 1 тис. 848 будівель та споруд, 72 ліній електропередач та 619 трансформаторних підстанцій. На території області повалено близько 300 га лісу. В результаті падіння дерев постраждало 11 осіб, з яких двоє госпіталізовані, пише УНІАН.

 

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич: Збитки від буревію на Волині оцінюються у кілька десятків мільйонів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі