вівторок, 28 серпня 2007 14:47

Шуфрич заявляє про повну локалізацію пожежі в Криму

Міністр України з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич заявляє про те, що пожежа в Алупкинському лісництві станом на 10.30 вівторка повністю локалізована.

Про це повідомляє прес-служба ГУМНС України в Криму.

Міністр виразив подяку всім, хто брав участь в ліквідації пожежі, а саме співробітникам МНС, внутрішніх військ МВС, лісгоспу, Військово-морських сил України, а також козакам і добровольцям з місцевих жителів. "Коли б не зусилля цих людей, пожежа не була б згашена в такі терміни. Відчуття поряд плеча товариша допомогло людям справитися з вогненною стихією", - відзначив Шуфрич.

Загальна площа пожежі склала 300 га (70 га - ліс, 230 га - трава і підстилка), з яких 20 га, - верхова пожежа. Збиток, нанесений лісу пожежею, буде підрахований протягом 10 днів.

Витрати МНС на ліквідацію пожежі склали близько 700 тис. грн.

На місці пожежі продовжують контролювати ситуацію більше 1000 чоловік, тут же знаходиться близько 80 одиниць техніки, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич заявляє про повну локалізацію пожежі в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі