четвер, 10 квітня 2008 10:34

Шуфрич стане хрещеним батьком Валіда Арфуша

Шуфрич стане хрещеним батьком Валіда Арфуша
У видавця журналу "Папарацці" Валіда Арфуша (ліванця за походженням) сьогодні подвійне свято: він відзначає своє 37-річчя і приймає таїнство хрещення в Києво-Печерській Лаврі.

За церковною традицією він візьме інше ім"я Володимир. Арфуш вибирав хрещених ретельно: відтепер його "мама" українська співачка Ірина Білик, а "тато" депутат-"регіонал" Нестор Шуфрич.

"У дитинстві я виховувався у суворій католицькій християнській школі, в якій я був зобов"язаний молиться тричі на день. В решті-решт на мене це справило зворотнє враження: я взагалі нічого не хотів знати про які-небудь віросповідання. Переломним моментом для мене стало святкування 33-го дня народження, який співпав з Великоднем. Ми вирішили вночі піти в кіно, а там якраз йшов фільм "Страсті Христові". З тих пір я поступово почав пізнавати православ"я. Знаю напам"ять "Отче наш", - каже Арфуш.

"Реакція моїх близьких до такого серйозного кроку була позитивною: дружина-буддистка Ліля зраділа. До речі, не виключено, що вона теж прийме православ"я. А ось що стосується імені, то я відразу ж вирішив, що стану Володимиром. Коди я запропонував Ірі Білик і Нестору Шуфричу, стати моїми хресними, то вони відразу погодилися. Тепер, коли Нестор мені дзвонить, я знімаю трубку і кажу: "Здрастуй, тато".

Журналісти поцікавилася у "регіонала" Шуфрича, як йому нова роль: "Є славна традиція не відмовлятися стати хрещеним батьком, а мені тим більше приємно, оскільки з Валідом і його сім"єю, у мене хороші, товариські відносини. Вони у мене з того часу, коли я не побоявся виступити в захист його, як журналіста, коли він переслідувався владою в 2005 році", пише Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич стане хрещеним батьком Валіда Арфуша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі