пʼятниця, 15 червня 2007 14:49

Шуфрич спіймав 11 браконьєрів у гирлі Прип"яті в зоні відчуження

В результаті спільного рейду співробітників МНС, МВС і Рибнагляду за участю міністра МНС Нестора Шуфрича на території чорнобильської зони відчуження в гирлі річки Прип"ять затримано 11 браконьєрів. Про це повідомляє прес-служба МНС.

У браконьєрів вилучили 48 кг риби, велику кількість риболовецького спорядження, 3 риболовецьких човни і 1 сучасний катер іноземного виробництва.

Співробітниками Рибнагляду оформлені матеріали про притягнення затриманих до адміністративної відповідальності, а також вирішується питання про порушення кримінальної справи правоохоронними органами зони відчуження.

Згідно з законом "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кримінальний і Карно-процесуальний кодекси України щодо відповідальності за порушення правил радіаційної безпеки", який вступив у дію 13 червня цього року, порушникам загрожують значні штрафні санкції і позбавлення волі строком до 7 років, передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич спіймав 11 браконьєрів у гирлі Прип"яті в зоні відчуження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі