субота, 11 серпня 2007 18:02

Шуфрич нагадав Москалю та Луценку про старі гріхи

Міністр надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич не сприймає серйозно обвинувачення на свою адресу з боку представників блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Геннадія Москаля і Юрія Луценка.

Про це він заявив у п"ятницю в ефірі Нового каналу, відповідаючи на питання ведучого, повідомляє прес-служба Шуфрича.

"Я не можу сприймати обвинувачення людини, яка, стоячи на колінах, благала врятувати його від кримінальної відповідальності в зв"язку з загибеллю бомжів на сумнозвісній баржі в Дніпропетровську", - сказав Шуфрич про Москаля.

"Нещасних бездомних тоді за наказом Москаля відправили на баржі, щоб вони не потраплялися на очі Кучмі і Квасьнєвському, які в той час проводили в Дніпропетровську самміт. Була порушена кримінальна справа, і я випадково побачив, як Геннадій Москаль на колінах просив допомоги в Медведчука", - згадав міністр.

"Віктор Володимирович відмовив у підтримці Москалю, але останній одержав її в родині Леоніда Даниловича. У результаті ця справа залишилася на полицях Генпрокуратури, але з тих пір для мене Москаль втратив чоловіче обличчя, і в мене не повертається язик назвати його генералом", - відзначив він.

Так само, за словами Шуфрича, йому "важко сприймати обвинувачення в корупції, зловживаннях і т.д. від людини, яка не пам"ятає, чи працює його дружина у фірмі, що підозрюється в розкраданні 6 млн. грн. з бюджету МВС, коли Луценко був міністром".

"Юрій Віталійович, напевно, не цікавиться своєю дружиною, що цілком зрозуміло, оскільки, як він сам заявив в інтерв"ю журналові "Публічні люди", "...Краще бути геєм, ніж політичним підарасом". Щоб так заявляти, треба як мінімум спробувати і те, й інше", - вважає Шуфрич.

"Так що на обвинувачення генерала Москаля, що стоїть на колінах, і Луценка, що страждає на амнезію і не тільки, я не хочу ніяк реагувати. Але не сумнівайтеся, вибори – такий процес, що і підніме з колін, щоб довести до іншого органа, і дуже швидко вилікує від втрати пам"яті", - відзначив кандидат від Партії регіонів, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич нагадав Москалю та Луценку про старі гріхи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі