понеділок, 11 жовтня 2010 10:36

Судно з 2 українцями затонуло біля Керчі

Судно з 2 українцями затонуло біля Керчі
У ніч на понеділок у районі Керченського півострова біля мису Киз-Аул затонуло судно "Васілій" під прапором Монголії, що перевозило металобрухт, повідомили у прес-службі Головного управління МНС України в Криму.

Екіпаж складався з 12 осіб - 10 росіян і 2 українців. Після подачі сигналу SOS на допомогу вийшли сусідні суду, яким на даний момент вдалося врятувати чотирьох членів екіпажу. Їхнє громадянство поки не відомо.

У районі лиха проводиться пошуково-рятувальна операція.

За інформацією ГУ МНС Криму, сигнал SOS був поданий о 4.38 ранку (київський час).

Відразу після сигналу SOS на допомогу потерпілим вийшли 2 українських судна і одне російське.

Раніше головне управління інформаційної політики Ради міністрів АР Крим повідомляло про те, що голова Ради міністрів Криму Василь Джарти розпорядився вжити всіх необхідних заходів для порятунку екіпажу судна і забезпечити необхідну медичну допомогу членам екіпажу.

Міська лікарня Феодосії повністю готова до прийому моряків і надання їм медичної допомоги.

Нагадаємо, наприкінці минулого року у Середземному морі затонуло вантажне судно Salla 2, екіпаж якого складався з дванадцяти українських моряків.

Пошук моряків тривав 88 годин.

У результаті проведеної операції врятовано шість осіб і знайдено тіла двох загиблих. Чотирьох українських моряків знайти не вдалося.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Судно з 2 українцями затонуло біля Керчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі