четвер, 22 січня 2009 11:14

Суддя, машина якого згоріла під Києвом, живий

Власник згорілої машини живий і вийшов на зв"язок із правоохоронцями.

Суддя Вищого господарського суду України Михайло Михайлюк, згорілу машину якого із трупом усередині позавчора знайшли під Києвом, 21 січня вийшов на зв"язок із правоохоронцями.

Про це повідомляє джерело в Головному слідчому управлінні МВС.

"Суддя з"явився. З урахуванням серйозності ситуації, ми педантично встановлюємо його особу. Він сказав, що вранці 20 січня передав свій автомобіль в користування іншій людині і сам ним не користувався", - розповів співрозмовник видання.

Зараз міліція продовжує експертизи, які мають встановити особу загиблої в машині людини. За інформацією правоохоронців, на обгорілому тілі були знайдені ножові поранення.

У той же час, Дарницьке районне управління міліції Києва порушило кримінальну справу за фактом вбивства людини, обгоріле тіло якої було знайдене в машині.

Нагадаємо, "Ніссан" судді Михайла Михайлюка із обгорілим тілом всередині знайшли 20 січня біля смт Проліски на 25-му кілометрі Бориспільської траси.

Досі доля власника машини залишалася невідомою, повідомляє ТСН

Зараз ви читаєте новину «Суддя, машина якого згоріла під Києвом, живий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі