середа, 20 жовтня 2010 11:08

Суд зжалився над водієм "швидкої" з кортежу Януковича

Суд зжалився над водієм "швидкої" з кортежу Януковича

Водій швидкої з кортежу Віктора Януковича отримав 5 років позбавлення волі, але звільнений від основного покарання з іспитовим терміном 3 роки.

Таке рішення винесла суддя Дарницького району міста Києва Тамара Трусова у середу.

За її словами, водій Микола Демиденко, якого звинуватили у смерті таксиста від ДТП за участю "швидкої", був засуджений за частиною 2 статті 286 Кримінального Кодексу.

Згідно з цією статтею, його було засуджено до позбавлення волі на максимальний термін, але він звільнений від відбування основного покарання.

Окрім того, Демиденко позбавлений права керування транспортними засобами строком на 3 роки.

Якщо в найближчі 3 роки Демиденко не вчинить жодного злочину, його покарання може бути знято.

Як відомо, на заключному судовому засіданні дружина загиблого таксиста наполягала на тому, щоб Демиденко не був засуджений до тюремного ув'язнення.

Крім того, Дарницький райсуд направив постанову до ДАІ та проінформував про порушення з боку їхніх співробітників у випадку ДТП зі швидкою з кортежу президента у квітні.

Як повідомлялося, 21 квітня близько 11.00 на Харківській площі в Києві в результаті зіткнення автомобіля "швидкої допомоги" з таксі ВАЗ-2110 одна людина загинула і двоє одержали тілесні ушкодження. Загиблий і потерпілі знаходилися у таксі

Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Суд зжалився над водієм "швидкої" з кортежу Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі