четвер, 14 червня 2007 18:40

Суд заборонив молодому канадцеві зустрічатися з дівчатами

Суд канадського міста Петерборо заборонив 24-річному Стівену Кренлі вступати у близькі відносини з дівчатами протягом трьох років. Таким чином суддя сподівається захистити від емоційноневрівноваженої молодої людини отчення до тих пір, поки той не отримає необхідну медичну допомогу.

Стівен Кренлі з"явився перед судом за напад на свою колишню дівчину, який відбувся незабаром після того, як вона з ним порвала. Молода людина побила її, перерізувала дріт телефону, коли вона збиралася викликати поліцію, а потім пообіцяла перерізати їй горло. Коли поліція все ж таки прибула на місце події, Кренлі поранив себе ножем.

Лікарі визнали його емоційно неврівноваженим, проте вцілому достатньо притомним для того, щоб з"явитися перед судом. Медики також відзначили, що молода людина неадекватно реагує на розрив відносин з дівчатами: на їх думку, якщо він заведе нову подругу, а вона потім його кине, то справа, з великою вірогідністю, знов закінчиться побоями, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Суд заборонив молодому канадцеві зустрічатися з дівчатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі