четвер, 06 серпня 2020 04:05

Суд заарештував чоловіка за розбещення неповнолітніх

Суд заарештував чоловіка за розбещення неповнолітніх
Поліцейські викрили 47-річного чоловіка у злочинах сексуального характеру відносно двох неповнолітніх. Фото: Reuters

На Харківщині, Красноградський районний суд заарештував чоловіка, якого підозрюють у розбещенні неповнолітніх хлопчиків.

Наразі затриманому обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб із правом внесення застави у сумі 50 тисяч гривень. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції у Харківській області.

"Поліцейські викрили 47-річного чоловіка у злочинах сексуального характеру відносно двох неповнолітніх. В ході досудового розслідування встановлено, що 47-річний чоловік протягом майже 10 років знайомився зі своїми жертвами через інтернет-мережу. Зловмисник реєструвався під виглядом малолітнього хлопця, знайомився з юними користувачами та налагоджував з хлопцями дружні стосунки. Через деякий час він поступово розпочинав розмови на сексуальні теми. Після чого домовлявся про зустріч неподалік від домівки та у власному автомобілі вчиняв розпусні дії", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 50-річного чоловіка зловили на розбещенні підлітка

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1, 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

"Поліцейські встановлюють ймовірних жертв кривдника та звертаються до усіх громадян з проханням негайно повідомляти будь-яку інформацію з цього приводу за телефоном 102 чи іншим зручним для вас способом", - зазначили у поліції.

У Запорізькій області розслідують розбещення 13-річного хлопчика військовослужбовцем. Військовому однієї з частин регіону оголосили про підозру.

Зараз ви читаєте новину «Суд заарештував чоловіка за розбещення неповнолітніх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі