вівторок, 05 червня 2007 13:51

Суд відмінив арешт майна Діми Білана

Мосміськсуд відмінив рішення про арешт майна популярного співака Діми Білана на суму 5 млн. 20 тисяч рублів за позовом компанії "Союзконцерт", що заявила свої права на бренд "Діма Білан". Справа повернена до районного суду для нового розгляду.

Таким чином була задоволена скарга адвоката співака, який просив відмінити визначення Дорогомилівського суду Москви про вживання заходів по забезпеченню позову.

В кінці травня компанія "Союзконцерт" звернулася до суду з проханням стягнути з естрадного співака Віктора Бєлана (Діми Білана) більше 5 млн. рублів і заборонити йому ухвалювати рішення про концертну діяльність. Продюсерська компанія звинуватила Білана в порушенні їм виняткових прав і зажадала зобов"язати його виконувати умови договору, заборонити ухвалювати рішення про здійснення концертної і іншу творчу діяльність, у тому числі і укладати направлені на здійснення цієї діяльності договору і виконувати їх, а так само користуватися творчим псевдонімом "Діма Білан".

На думку позивача, після смерті продюсера співака Юрія Айзеншпіса, права за авторськими договорами перейшли до його спадкоємця, який після отримання свідоцтва про право на спадок передав їх позивачеві. У зв"язку з цим, у відповідача - Діми Білана - немає прав на використання своїх творів.

Представник позивача - компанії "Союзконцерт" - Володимир Сивак, обгрунтовувавши свою позицію, сказав, що до моменту виконання позовних вимог відповідач може приховати майно. "Відповідач неодноразово міняв своє місце проживання, зокрема після заяви нами позову, і відстежувати його переміщення у нас немає ніякої можливості", - сказав він. В ході досудової підготовки суд ухвалив рішення про ухвалення заходів по забезпеченню позову і наклав арешт на майно співака на суму понад 5 млн. рублів. Артист оспорив це визначення і направив скаргу в Мосміськсуд, повідомляє factnews.ru.

Зараз ви читаєте новину «Суд відмінив арешт майна Діми Білана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі