Ексклюзиви
понеділок, 25 лютого 2008 13:07

Суд призупинив розгляд справи Сільвіо Берлусконі

Суд Мілана призупинив до 21 квітня розгляд справи колишнього прем"єр-міністра Італії Сільвіо Берлуськоні, який підозрюється у викривленні фінансової звітності належної йому медійної групи Mediaset, повідомили в понеділок журналістам адвокати Берлусконі.

Призупинивши розгляд справи, суд пішов назустріч захисту колишнього прем"єра, який вимагав "замороження процесу" на 45 днів у зв"язку з майбутніми парламентськими виборами в країні, в результаті яких Берлусконі сподівається знову зайняти крісло голови Ради міністрів.

"Справа Mediaset", що розслідується прокуратурою Мілана, стосується фінансових махінацій довкола придбання прав на демонстрацію американських фільмів у Італії, здійснених керівництвом групи в середині 1990-х років.

За даними слідства, "медіаімперія" купувала права на показ кінофільмів через підставні фірми, непомірно збільшуючи закупівельні ціни. Різниця між дійсною й роздутою ціною переводилася на рахунки в банках Швейцарії і Багамських островів.

У "Mediaset" завжди спростовували звинувачення на свою адресу, заперечуючи наявність незаконних капіталів, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Суд призупинив розгляд справи Сільвіо Берлусконі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути